voorhoofdsholteontsteking al 3 kwart jaar, nog steeds niet over

Door erwin26 op vrijdag 26 mei 2017 13:32 - Reacties (33)
Categorie: -, Views: 7.993

Zoals mijn titel al zegt ik loop momenteel al 3 kwart jaar met een voorhoofdsholteontsteking en helaas is deze nog niet over.

Eventjes terug nemen naar het begin van alles.

Vorig jaar zomer lekker van de zomer aan het genieten totdat er telkens iets opviel. Ik had vaak last van erge hoofdpijn. Hoofdpijn die elke keer steeds erger werd en uiteindelijk gewoon niet meer weg wouw. Een ijsje eten was een regelrechte hell van pijn. In begin dacht ik dat het een brein vries was, totdat de pijn ineens zo erg werd dat het niet meer te houden was. Toen maar minder ijs eten en hopen dat het toch een brein vries was. Op een festival werd de pijn weer zo super erg dat ik mijn ogen niet meer kon ophouden van de pijn. Sinds dien zijn we berg afwaarts gegaan en snel. De pijn bleef aanhouden en werd elke dag erger en erger. Dit was geen normale hoofdpijn. Uiteindelijk na de huisarts gegaan die mijn een zeer lichte kuur gaf van antibiotica. Ik snapte in de tijd niet, waarom ik die kuur kreeg, aangezien ze totaal geen aanleiding konden vinden naar een voorhoofdsholteontsteking. Kuur hielp helaas niet dus gingen ze verder zoeken. Toch wel in de richting van een voorhoofdsholteontsteking. Na de foto's in het ziekenhuis kwamen ze er achter dat het echt een voorhoofdsholteontsteking was. (huisarts had toch in begin gelijk, ook al konden ze niks vinden in men bloed etc.) Nu een zwaardere antibiotica kuur gehad en echter sloeg deze ook niet aan. Tussen kuur 1 en kuur 2 heb ik ook nog 1-2 neussprays gehad die beide niet hielpen. Na de kuur, wouw ik terug naar de huisarts, maar de assistente beweerde dat het dan chronisch was en niet mogelijk was om op te lossen. Toen heb ik een tijdje niks gedaan en hopen dat het overgaat, toch de pijn te erg ben ik na een andere huisarts gegaan die wel verder wouw helpen. Echter was dit geen succes, het was al bekend dat ik een voorhoofdsholteontsteking had. Alleen de huisarts beweerde dat de pijn in mijn hoofd door iets anders kwam. Ik ben na een neuroloog geweest en enigste wat ze zagen is dat er 5 holtes vol en ontstoken waren van de 6. Op advies van de neuroloog na de KNO arts zal je denken. Helaas dacht mijn huisarts er anders over. De pijn kon niet van die ontstoken holtes afkomen. Dus die ging naar iets anders zoeken en in de tussen tijd heb ik een neussdouche gekocht en kreeg ik nog 2 neussprays. Niks hielp tegen de pijn. Na half jaar zoeken naar iets anders, terwijl het al bekend was dat ik een voorhoofdsholteontsteking had mocht ik na heel veel aandringen na de KNO arts. De KNO arts kon het niet geloven dat ik al zo extreem lang met die pijn liep terwijl het al bekend was. Gelukkig nam de KNO arts meteen actie en loop ik momenteel aan een heel zware kuur aan medicijnen om het tegen te gaan.Als de kuur niet helpt wordt het een operatie. Na 3 kwart jaar zit er eindelijk goede schot in de zaak en ben ik er pas na 1 jaar vanaf. Terwijl dit al binnen 1-2 maanden had gekunnen. Nu is het de kuur afmaken en hopen dat alles weg is en geen operatie te krijgen. Als je een voorhoofdsholteontsteking hebt gehad, kun je beetje inleven in mijn pijn. 5 van de 6 holtes ontstoken.

Als je vragen hebt stel ze gerust.

Edit:

Sinds 2 dagen van de antibiotica af en heb er nog steeds last van helaas. Vandaag is de pijn helaas iets erger dan gisteren. Hopelijk is het tijdelijk pijn en verdwijnt het als nog! Een groot voordeel is wel dat ik veel minder pijn heb en veel makkelijker alles weer kan doen :) Ben benieuw naar het antwoord van de KNO arts over 2 weken!

Edit 2:

Bij de KNO arts geweest en hier het nieuws gehad dat de ontsteking zo goed als weg is. Nog wel beetje verdikt slijmvlies, maar dit moet weg gaan als ik de huidige neusspray blijf gebruiken voorlopig.

Helaas is mijn pijn niet weg en lag het toch niet aan de ontstekingen. Nu wordt het verder zoeken naar de pijn. Op naar een nieuwe huisarts en de zoektocht verder zetten!

Het is toch wel heel fijn dat de ontsteking weg is, ongeacht dat ik de pijn hou. Nu weet ik zeker dat het daardoor niet komt en voor de gezondheid is het ook stuk beter!

MediaMarkt BTW weg ermee

Door erwin26 op donderdag 5 januari 2017 11:13 - Reacties (44)
Categorie: -, Views: 13.910

Goedemorgen,

Het is weer het begin van het jaar en dit wilt zeggen: BTW? Weg ermee bij de MediaMarkt. Elk jaar rond deze tijd komt de actie weer naar voren. Meestal raken de producten binnen no time uitverkocht en zitten veel mensen zonder het product wat ze willen. Echter heb ik daar toch een oplossing voor gevonden die uit ervaring goed werkt bij de mediamarkt :). Eerst eventjes het retour beleid doorlezen voordat we verder gaan :)

"
Product retourneren

Voorwaarden retourneren

Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd.

Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product op de order schriftelijk of telefonisch aan Media Markt kenbaar te maken dat u een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren.

Binnen 14 dagen na dit telefonische of schriftelijk contact met Media Markt, dient u het/de betreffende product(en) retour te zenden naar Media Markt.

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Media Markt (online) retourneren, conform de door Media Markt (online) verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Retourneren bij uw Media Markt winkel?

U wilt uw artikel terugbrengen of omruilen. Wist u dat Media Markt Online ook de mogelijkheid biedt om uw artikel terug te brengen bij één van de Media Markt-winkels?
Neemt u in dit geval het product en uw factuur of overige aankoopgegevens mee. In de winkel kunt u het artikel, mits voorradig, direct omruilen. Bij retournering van het artikel ontvangt u het aankoopbedrag binnen 5-7 werkdagen terug op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaalwijze van uw bestelling. Verder hoeft u niet voor verpakkingsmateriaal te zorgen, aangezien u het product gewoon komt brengen.

Bij een retourzending naar Media Markt Online bent u er zelf verantwoordelijk voor dat het artikel in goede staat en compleet bij Media Markt Online aankomt.

Online aanmelden van uw retour

Om uw product(-en) online aan te melden als retour dient u onderstaande gegevens in te vullen. Na registratie ontvangt u retour labels welke u kunt gebruiken om het product kosteloos retour te sturen.

Let op, uw bestelnummer is te vinden in de aankoopbevestiging die u per email heeft ontvangen.

Klik hier voor het 'Modelformulier voor ontbinding'."

Kort gezegd heb je 14 dagen te tijd om jouw product te retouren voor wat voor reden dan ook. Indien je het product niet zelf kapot heb gemaakt. Dit wilt dus ook zeggen als er een actie komt in die 14 dagen tijd dat jij mag retouren dan kun jij eisen dat jij die actie op jouw product wilt hebben. BV je koopt een Xbox one S en 4 dagen later is er een actie dat de xbox 50 euro goedkoper is. Je kan terug gaan naar de mediamarkt en die 50 euro terug eisen als je wilt. Gaan ze niet mee akkoord dan retour jij het product en koopt het vervolgens opnieuw. Waardoor jij als nog 50 euro goedkoper uit bent. Om klantvriendelijkheid te behouden zegt mediamarkt, ach je hebt gelijk hier heb je 50 euro. De klant is blij en mediamarkt hoeft er weinig tijd aan te besteden. Dit wilt dus zeggen als je echt een product wilt hebben en je weet zeker dat die in de BTW actie zit. Koop hem dan van te voren en ga terug met het product om je korting op te halen.

Handige truc om toch jouw product te hebben voor een mooie prijs:)